Okay dönüyor

Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta en büyük sorun Okay Yokuşlu’nun boşluğunun nasıl dolacağıydı. Teknik direktör Şota, genç futbolcunun yokluğunda ideal kurgusunu bile değiştirmiş, Alper Uludağ’ı savunmanın soluna çekerken, Mbia’nın partnerinin ise Constant

Okay dönüyor
Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta en büyük sorun Okay Yokuşlu’nun boşluğunun nasıl dolacağıydı. Teknik direktör Şota, genç futbolcunun yokluğunda ideal kurgusunu bile değiştirmiş, Alper Uludağ’ı savunmanın soluna çekerken, Mbia’nın partnerinin ise Constant olmasına karar vermişti. Constant’ın ise Okay’ın performansına ulaşamadığı gözlenmiş, genç futbolcunun yokluğu aranmıştı. 
 
Sezon başından bu yana Şota’nın vazgeçmediği Okay’ın dönüşü ideal dizilişin de oluşmasına yol açacak. Yani savunmanın soluna Constant’ın dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Antrenmanlardaki hazır görüntüsüyle de dikkat çeken Bordo-Mavili futbolcu, “Takımı tribünden ya da televizyondan izlemek bir oyuncu için en büyük sıkıntı. Kendimi iyi hissediyorum ama tabii ki son karar yine hocamızın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor