O İsmin Trabzonspor'a Gelmesi Engellendi!

Bu iddialardan bir yenisi ise İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Şota’nın istifasından sonra, Mustafa Denizli ile bir araya geldiği. İddiaya göre Hacıosmnaoğlu ile Denizli, İstanbul’da Acıbadem’de Ali Ağaoğlu'nun ofisinde bir araya geldi. TV programcısı olarak Tra

O İsmin Trabzonspor'a Gelmesi Engellendi!

Bu iddialardan bir yenisi ise İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Şota’nın istifasından sonra, Mustafa Denizli ile bir araya geldiği.

İddiaya göre Hacıosmnaoğlu ile Denizli, İstanbul’da Acıbadem’de Ali Ağaoğlu'nun ofisinde bir araya geldi. TV programcısı olarak Trabzonspor’un bütün maçlarını izleyen Denizli, tahliller yaptı. Hacıosmanoğlu'nu tahlilleri ile ikna etti. Hatta durum öyle bir hal aldı ki, Denizli acilen 1.5 milyon dolar'a ihtiyacı olduğunu bu rakamın karşılanması durumunda göreve başlamaya hazır olduğunu iletti. Hacıosmanoğlu bunu da kabul etti.

Ama yine iddialara göre o buluşmadan sonra Rıdvan Dilmen, Denizli’yi aradı. Trabzonspor genel kurulu ile ilgili edindiği bilgileri eski hocasıyla paylaştı. Önemli yerlerden aldığı bilgiler ışığında Hacıosmanoğlu'nun seçilme şansı olmadığını anlattı.

Bu görüşmeden sonra Denizli, Hacıosmanoğlu'na "genel kurul sonrasını bekleyelim" dedi. Hacıosmanoğlu ise "genel kuruldan önce masaya oturalım" diye ısrar etti. Denizli'nin önüne G.Saray şansı çıkınca da tecrübeli teknik adam rotasını Florya'ya kırdı.(Fotospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor