Vicdansız anne 2 aylık çocuğu sokağa attı!

Haber61.net Haber Servisi - Trabzon2da 2 aylık bebek bıulundu. Edinilen bilgiye göre Ortahisar İlçesi Deliklitaş mevkiinde bulunan sanayi dükkanları önünde 2 aylık bebek bulundu. Akşam saatlerinde yolda yürüyen A.K. çanta içerisinde kıpırdama gördü. daha

Vicdansız anne 2 aylık çocuğu sokağa attı!

Haber61.net Haber Servisi - Trabzon2da 2 aylık bebek bıulundu.

Edinilen bilgiye göre Ortahisar İlçesi Deliklitaş mevkiinde bulunan sanayi dükkanları önünde 2 aylık bebek bulundu.

Akşam saatlerinde yolda yürüyen A.K. çanta içerisinde kıpırdama gördü. daha sonra ağlama ssi duyan A.K., çantayı açtı. İçerisinde bebek olan çanta yan taraftar bulunan dükana bırakıldı ve Polis ekiplerine haber verildi. 

Olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk şube ekipleri inceleme başlattı. Bebekten alınan kan örneği ile Trabzon Doğum Hastanesi'nde inceleme yapılarak bebeğin anne ve babasının tespit edilmesi isin çalışılıyor. Bebek fatih çocuk yuvasına bırakıldı.

Olayla alakalı soruşturma sürerken güvenlik kamera görüntülerinden bırakan kişinin 40'lı yaşlarda bir erkek şahıs olduğu tespit edildi.

Haber Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler