Muharrem Usta'dan "FEDA" hamlesi!

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, kulübün içinde bulunduğu ekonomik tablo nedeniyle Beşiktaş'ın 3 yıl önce başlattığı ve büyük bir mesafe aldığı 'Feda' projesini hayata geçirmeyi planlıyor.    Sportif başarının yanında ekonomik başarıyı da yakala

Muharrem Usta'dan "FEDA" hamlesi!
Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, kulübün içinde bulunduğu ekonomik tablo nedeniyle Beşiktaş'ın 3 yıl önce başlattığı ve büyük bir mesafe aldığı 'Feda' projesini hayata geçirmeyi planlıyor. 
 
Sportif başarının yanında ekonomik başarıyı da yakalamayı hedefleyen Trabzonspor'un çiçeği burnundaki başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün gelirleriyle giderlerinin örtüşmemesi nedeniyle mali tabloyu düzeltecek formüller üzerinde duruyor. Kulübe gelir getirecek projeleri bir an evvel hayata geçirmek için girişimlerini sürdüren Usta, futbolcuların aldığı yıllık ücretlerle kulübün başarasının örtüşmemesi nedeniyle, Beşiktaş'ın 3 yıl önce hayata geçirdiği ve büyük bir mesafe aldığı 'Feda' projesini hayata geçirmenin hesaplarını yapıyor.
 
Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen 70. Olağan Genel Kurul'da, 400 milyon TL'lik borçla kulübü devralan Usta mali çözüm arıyor. Bordo-mavili kulübün 400 milyon TL borcun yanında 80 milyon TL gelire karşılık 240 milyon TL gideri bulunuyor. Trabzonspor'da futbolculara ödenen yıllık ücret ise 140 milyon TL'yi buluyor. Öncelikle futbolcuların aldığı yıllık ücretleri masaya yatıran Usta, bu rakamı aşağıya çekmeyi hedefliyor. Herkesin katılım göstereceği ve destek almayı beklediği 'Feda' projesini hayata geçirmenin hesaplarını yapan Muharrem Usta, önümüzdeki günlerde başta takım kaptanı Onur olmak üzere diğer futbolcuların bu projeyle ilgili olarak fikirlerini almayı düşünüyor.
 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, futbolcularla yapacağı görüşmelerin ardından, önümüzdeki sezonun yol haritasını da belirleyecek. Oyuncuların yüksek maliyeti karşısında Trabzonspor'un bulunduğu duruma dikkat çeken Usta, yakın çevresine 'Bunun böyle gidemeyeceğini' vurgularken, zorlu süreçte kulübün gelirlerini artırmayı hedefleyen yeni başkan önümüzdeki sezon ise kimlerle yolculuğa çıkacakları noktasında fikir edinecek.
 
İÇ HUZUR ADINA DAVALAR GERİ ÇEKİLİYOR
 
Trabzonspor’un yeni yönetim kurulu, camiada iç huzuru sağlama adına eski başkan Sadri Şener hakkında geçmiş yönetimin açtığı davaları geri çekmeye hazırlanıyor. Davalarla ilgili olarak kulüp avukatlarından bilgi alan başkan Muharrem Usta'nın, talimat vererek söz konusu davaların geri çekilmesi istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor