Yotaphone 2 Türkiye satış fiyatı - Yotaphone 2 teknik özellikleri nasıl

Çift ekranlı ilk telefon YotaPhone 2 artık Türkiye'de. Peki Yotaphone 2'nin Türkiye fiyatı ne kadar, teknik özellikleri nasıl? İşte YotaPhone 2 hakkında detaylar Uzun zamandır çıkması beklenen ve Rusya'nın önemli projeleri arasında gösterilen YotaPhone 2

Yotaphone 2 Türkiye satış fiyatı -  Yotaphone 2 teknik özellikleri nasıl

Çift ekranlı ilk telefon YotaPhone 2 artık Türkiye'de. Peki Yotaphone 2'nin Türkiye fiyatı ne kadar, teknik özellikleri nasıl? İşte YotaPhone 2 hakkında detaylar

Uzun zamandır çıkması beklenen ve Rusya'nın önemli projeleri arasında gösterilen YotaPhone 2 artık Türkiye'de de satışa çıkacak.YotaPhone 2, dünyadaki ilk çift ekranlı telefon olma özelliğini taşımasının yanı sıra daima açık olan bir akıllı telefon. Bu yenilikçi telefon Aralık ayayıla birlikte birçok Avrupa ülkesinde de satışa çıktı. Yotaphone 2'nin en önemli özelliği tamamen kişiselleştirilebilen arka tarafındaki ikinci ekranı.

yotaphone-2-ozellikleri.jpg

YotaPhone 2'nin teknik özellikleri

Arka yüzünde alışılmışın dışında yer alan 4.7 inç ebatında ve 540x960 çözünürlüğe sahip ikinci ekranı olan Yotaphone 2 önyüzünde ise 5.inç büyüklüğünde full hd AMOLED ekranı bulunuyor. Snapdragon 801 işlemcisi ile 2.2 GHz hızındaki telefon 2 GB ram ve 32 GB dahili depolamaya sahip. Yotaphone 2'nin kamera özelliklerine bakıldığında 8 Megapiksel ön kamerası ve 2.1 megapiksel arka kamerası görünüyor. 145 gram ağırlığa sahip olan YotaPhone 2, 144.9 x 69.4 x 8.95 mm boyutlarında. Andoid 4.4 işletim sistemiyle çıkan Yotaphone 2 kablosuz şarz özelliğine de sahip. Sadece E-Mürekkep yani arka ekranı kullanıldığında telefon 5 güne kadar açık kalabiliyor. Her iki ekran açık olduğunda ise 3 gün şarz ömrü var.

yotaphone2-ozellikleri.jpg

TELEFON VE E-KİTAP
Çift ekran özelliği bulunan telefon, Rusya'nın gururu olarak görülüyor. YotaPhone 2'nin, 5 inç'lik ilk ekranı renkli AMOLED. Devamlı açık olan arka ekranı ise e-mürekkep teknolojisine sahip. Siyah beyaz ve her zaman açık. Telefonun bir ekranı normal telefon fonksiyonları için ikinci ekranı ise e-kitap okuyucusu olarak kullanılıyor.

E-mürekkeple çalışan arka ekran, ana ekrandan daha az enerji tüketiyor. Arama yapma, SMS, e-posta gibi temel fonksiyonlarla üç gün şarj etmeden kullanılabiliyor. 

Yotaphone 2 Türkiye'de de satışa çıktı. Türkiye'deki satış fiyatı ise 1.999 TL olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem