Mehmet'in hedefi ilk 11

UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde Differdange maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun bir süre formasına hasret kalan Mehmet Ekici, Kayserispor maçına bileniyor. Son oynanan Akhisar Belediyespor maçında kısa bir süre forma giyen oyuncu Kayseri maçıyla bir

Mehmet'in hedefi ilk 11

UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde Differdange maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun bir süre formasına hasret kalan Mehmet Ekici, Kayserispor maçına bileniyor.

Son oynanan Akhisar Belediyespor maçında kısa bir süre forma giyen oyuncu Kayseri maçıyla birlikte 11’e dönmeyi arzuluyor. Letonya ve Hollanda maçları için A milli takıma davet edilmesine rağmen iki maçta da forma giyemeyen oyuncu, Kayseri maçı öncesi idmanlardaki performansıyla beğeni topluyor. Geçen sezon attığı frikik golleriyle rakiplerin korkulu rüyası olan Mehmet, antrenmanlardan sonra ise ekstra olarak frikik çalışması yapıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor