Mehmet Ekici ve 5 oyuncu: Ersun Yanal uyardı...

Trabzonspor'da oyunculara kart uyarısı yapıldı.

Mehmet Ekici ve 5 oyuncu: Ersun Yanal uyardı...
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da futbolculara kart uyarısında bulunuldu.

Ligin ilk 7 haftasında 20 sarı ve 1 kırmızı kart gören Trabzonspor’da Galatasaray maçı öncesi futbolculara kart uyarısı yapıldı. Bordo mavililerde Mehmet Ekici 3 sarı kart ile ceza sınırında bulunurken, Durica, Uğur, Bero, Suk ve Okay da 2’şer sarı kartla ligde takımın en çok sarı kart gören oyuncuları arasında yer aldı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın futbolcuları, kart konusunda daha dikkatli olmaları yönünde uyardığı kaydedildi.

AYTAÇ KARA CEZALI

Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Aytaç Kara bu maçta görev alamayacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, son oynanan Akhisar Belediyespor maçının 11'inden farklı olarak orta sahada cezalı olan Aytaç'ın yerine Onazi’ye, forvette ise beklenen katkıyı sağlayamayan Hyun-Hun Suk’un yerine N’doye’ye görev vermesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler