M'bia'ya servet ödenecek!

1.5 MİLYON EURO PEŞİN Trabzonspor ile M’Bia arasında yaşanan sözleşme krizi nedeniyle uzun süre yılan hikayesine dönen transferin hangi şartlarda gerçekleştiği de gün yüzüne çıktı. Bordo-Mavili ekibin Kamerunlu futbolcuya 2 milyon 200 bin Euro imza parası

M'bia'ya servet ödenecek!
1.5 MİLYON EURO PEŞİN
 
Trabzonspor ile M’Bia arasında yaşanan sözleşme krizi nedeniyle uzun süre yılan hikayesine dönen transferin hangi şartlarda gerçekleştiği de gün yüzüne çıktı. Bordo-Mavili ekibin Kamerunlu futbolcuya 2 milyon 200 bin Euro imza parasının 1.5 milyon Euro’luk kısmını peşin öderken, geri kalan 700 bin Euro’yu 3 taksitle M’Bia’ya verecek.
 
5 BİN EURO FAİZ
 
Kamerunlu futbolcuya ayrıca yıllık 2 milyon 600 bin Euro garanti ücret ödenecek. Başarılı orta saha oyuncusu, alacağı yıllık ücret 15 gün içerisinde ödenmemesi durumunda serbest kalmayacak ama günlük gecikme faizi olan 5 bin Euro verilecek. Ayrıca M’Bia’ya maç başı ücreti ise alınan galibiyet sonrasında ödenecek.
Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor