M'bia hakkında şok eden iddia!

Trabzonspor'un Trabzon'a getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği M'bia'nın Fransız basınına anlaşma sağlayamadığını söylediği iddia edildi. Fransız spor gazetesi L’Equipe’in telefonla ulaştığını iddia ettiği 29 yaşındaki futbolcu, “Trabzonspor ile anlaşma

M'bia hakkında şok eden iddia!
Trabzonspor'un Trabzon'a getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği M'bia'nın Fransız basınına anlaşma sağlayamadığını söylediği iddia edildi.
 
Fransız spor gazetesi L’Equipe’in telefonla ulaştığını iddia ettiği 29 yaşındaki futbolcu, “Trabzonspor ile anlaşmadım. Gidip tesisleri gezdim, yöneticilerle görüştüm, ancak bir anlaşmaya varamadık” dediği öne sürüldü
 
L’Equipe gazetesi iki sezonda Sevilla ile iki Avrupa Ligi şampiyonluğu kazanan tecrübeli oyuncunun Almanya’dan Borussia Dortmund ve İtalya’dan Inter ile pazarlık masasına oturacağını iddia etti.
 
Bu iddia için Trabzonspor'dan herhangi bir açıklama yapılmazken tecrübeli futbolcuyla yarın(cuma) resmi sözleşme imzanacağı duyurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor