Markovıc: "13 Top Kaybı İle Galip Gelemezsiniz"

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, "Bu tür maçlarda 13 top kaybı yaptığınız zaman galibiyeti bekleyemezsiniz. Lig uzun bir maraton" dedi. Spor Toto Basketbol Ligi 9. haftasında Trabzonspor Medical Park, Abdi İpekçi Arena'da Anadolu Efes

Markovıc: "13 Top Kaybı İle Galip Gelemezsiniz"

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, "Bu tür maçlarda 13 top kaybı yaptığınız zaman galibiyeti bekleyemezsiniz. Lig uzun bir maraton" dedi.

Spor Toto Basketbol Ligi 9. haftasında Trabzonspor Medical Park, Abdi İpekçi Arena'da Anadolu Efes'e 81-73 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında basın toplantısında konuşan Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, "Anadolu Efes'i tebrik ediyorum. Bugün iyi bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bazı anlarda skor birbirine çok yakındı. Bizim lehimize de dönebilirdi. Maçın önemli anlarında, özellikle son anlarında Efes oyuncuları önemli sayılar aldı. Ama genel olarak oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan memnunum. Bu tür maçlarda 13 top kaybı yaptığınız zaman galibiyeti bekleyemezsiniz. Lig uzun bir maraton. Biz de Eurocup'ta iyi gidiyoruz. Bu tür sert mücadeleler bize Eurocup'ta avantaj sağlıyor. Şu an grupta da avantajlıyız. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. İyi bir sayı vardı. Bizi desteklediler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor