Listeden çıktı kulüpten çıkmıyor

Trabzonspor’a geçen sezon başında Elazığspor’dan transfer edilen ve geçen sezonun devre arasında Kayseri Erciyesspor’a kiralanan oyuncu da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo-Mavili ekibe Vahid Halilhodziç döneminde transfer edilen Serdar Gürler bir türlü g

Listeden çıktı kulüpten çıkmıyor

Trabzonspor’a geçen sezon başında Elazığspor’dan transfer edilen ve geçen sezonun devre arasında Kayseri Erciyesspor’a kiralanan oyuncu da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Bordo-Mavili ekibe Vahid Halilhodziç döneminde transfer edilen Serdar Gürler bir türlü göze giremeyince K. Erciyesspor’a kiralandı. Sezon sonu sözleşmesi sona eren oyuncu tekrar Bordo-Mavili takıma geri döndü.

Teknik Direktör Şota’nın takımda düşünmediği oyuncuya kulüp bul çağrısı yapılmasına rağmen oyuncu Trabzonspor’da kalmak istiyor.

Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Serdar Gürler yönetim bana kulüp bul tebliği yaptı ama ben takımda kalmak ve kendimi yeni sezonda göstererek takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olmak istiyorum ifadelerini kullandı.

Öte yandan Trabzonspor’dan ayrılmayı düşünmediğini açıklayan Serdar Gürler’in aksine Trabzonspor resmi internet sitesi oyuncunun fotoğrafını listeden çıkartması şaşkınlık yarattı.

ts-1.pngts2.png

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor