İshak Doğan Eskişehir'in radarında

Trabzonspor'da kadro dışı kaldıktan sonra teknik direktör Sadi Tekelioğlu tarafından affedilen ancak forma bulmakta zorlanan ve bekleneni veremeyen İshak Doğan Eskişehirspor'un radarına takıldı. Devre arası transfer döneminde kadrosunu 6 transferle güçlen

İshak Doğan Eskişehir'in radarında

Trabzonspor'da kadro dışı kaldıktan sonra teknik direktör Sadi Tekelioğlu tarafından affedilen ancak forma bulmakta zorlanan ve bekleneni veremeyen İshak Doğan Eskişehirspor'un radarına takıldı.

Devre arası transfer döneminde kadrosunu 6 transferle güçlendiren Eskişehirspor Trabzonspor'dan İshak Doğan'ı kadroya katmak için girişimlerine hız verdiği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonunun ilk yarısını 10 puanla son sırada tamamlayan Eskişehirspor, ligde yaşadığı kötü gidişatın önüne geçmek için takıma takviyelerine devam ediyor. Kırmızı-siyahlı takım, transfer sezonunun açılmasının ardından 6 futbolcuyu renklerine bağladı. Eskişehirspor yönetimi, orta sahaya; Tornike Okriashvili, Murat Uçar ve Kıvanç Karakaş'ı transfer etti. Yönetim, Jordi Figueras ile defansı, Axel Meye ve Vladyslav Kulach transferleriyle de forvet hattını güçlendirdi.

Eskişehirspor'un İshak Doğan'ın yanı sıra Galatasaray'dan Bilal Kısa, Emre Çolak, Tarık Çamdal ve Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek'le ilgilendiği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor