İngilizler duyurdu! Uğurcan Çakır için gelecekler

İngiltere Premier Lig temsilcisi Nottingham Forest, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'un kapısını çalacak.

İngilizler duyurdu! Uğurcan Çakır için gelecekler

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer teknik direktör Nenad Bjelica'nın takımda düşünmediği isimlerle yollarını ayırarak bütçe konusunda elini rahatlattı.

Gelecek isimler kadar gidecek futbolcular da merak edilirken, İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Nottingham Post'un haberine göre; İngiltere Premier Lig temsilcisi Nottingham Forest'ın, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'un kapısını çalabileceği yazıldı.

Kaleci Keylor Navas ve Dean Henderson kiralık sözleşmelerinin bitmesinin ardından bu mevki için alternatifler arasında Uğurcan Çakır olduğu iddia edildi.

Ada ekibinin ilk hedefinin Manchester United'dan Dean Henderson olduğu vurgulanırken, Uğurcan Çakır'ın İngiliz file bekçisine iyi bir alternatif olabileceği kaydedildi. Bu durumda Nottigham'ın 27 yaşındaki file bekçisi için 10 milyon Euro'luk bir teklifle Fırtına'nın kapısını çalacağı detaylarda yer aldı.

2023/06/08/okan-buruktan-ugurcan-cakir-sozleri-kim-kadrosunda-gormek-istemez.jpg

BAŞKAN ERTUĞRUL DOĞAN NE DEMİŞTİ?

Trabzonspor'un Başkanı Ertuğrul Doğan geçtiğimiz günlerde Uğurcan Çakır için, "Uğurcan Çakır bizim kaptanımız, çok da sevdiğiniz bir kardeşimiz. Uğurcan'ı biz Türkiye'de herhangi bir kulübe vermeyiz. Uğurcan'ın Avrupa'da önemli bir kulübe gitmesini isteriz. Türk futbolu ve Uğurcan için isteriz ama şu an böyle bir durum yok. Şu anda bize gelen böyle bir resmi teklif yok." ifadelerini kullanmıştı.

.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler