Hekimoğlu: Sistematik bir şekilde...

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, Gaziantepspor maçı sonrasında yaşanan olaylara yönelik değerlendirmelerde bulundu.    Kulübün haklı davasında haksız duruma düşmemesi adına dikkatli davranılması gerektiğini kaydeden Hekimoğlu, "Sezon başından bu

Hekimoğlu: Sistematik bir şekilde...
Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, Gaziantepspor maçı sonrasında yaşanan olaylara yönelik değerlendirmelerde bulundu. 
 
Kulübün haklı davasında haksız duruma düşmemesi adına dikkatli davranılması gerektiğini kaydeden Hekimoğlu, "Sezon başından bu yana sistematik bir şekilde hakem hatalarına maruz kalıyoruz. Bu nedenle puan kayıpları kadar takımın ve camianın öz güveni, morali de bozuluyor, kayboluyor. O yüzden sahada kritik kararlar verenler çok daha dikkatli olmalı. Şu anki mücadelemizde, kavgamızda haklıyız ama bunun üslubunu da iyi ayarlamalıyız" dedi.
 
Geçmişten bugüne kavgadan zararlı çıkan tarafın hep Trabzonspor olduğunu da vurgulayan Hekimoğlu, "Gaziantepspor maçında yaşananlar belki uzun zamanın bir patlaması. Hakemleri statta tutmayı asla makul göremeyiz. Zaten kulübümüzden bu yönde bir açıklama da yapıldı. Haklı davamızda haksız duruma düşmemeliyiz. Bizlere ve tüm camiaya düşen böyle zamanlarda yönetimde kimlerin olduğuna bakmadan kulübümüzün yanında yer almak olmalıdır. Yanlışları söyleyeceğiz, hatalarımızı düzelteceğiz ancak Trabzonspor'un ve kentimizin linç edilmesine de fırsat vermeyeceğiz. Geçmişte bu birliği gösteremememizin sonuçlarını en acı şekilde yaşadığımızı hepimiz biliyoruz" diye konuştu.
 
Hekimoğlu, yaşanan tüm sıkıntının sorumluluğunun federasyonda yetkili konumda bulunan temsilciye yüklemenin yanlışlığına da dikkat çekti.
 
20151031aw565022_02.jpg
 
TÜFAD GECESİNE KATILDI
 
Bu arada çeşitli etkinliklere katılmaya devam eden Hekimoğlu, TÜFAD Ödül Gecesi'nde Trabzonlu antrenörlerle bir araya geldi. Gecede, geçtiğimiz sezon şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselen 1461 Trabzon takımının teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu'na plaketini sunan Hekimoğlu, kendisinin de amatör sporların içinden gelen bir spor adamı olarak TÜFAD gibi tüm taban birlikleriyle yakın iletişim içerisinde olmaya özen gösterdiklerini vurguladı. TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Hayri Tekelioğlu da desteği ve katılımlarından dolayı Hekimoğlu'na teşekkür etti.
 
20151031aw565022_01.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor