Hacıosmanoğlu'dan flas açıklama

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde Başkan Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Süper Lig kulüp temsilcileri ile Riva'da yapılan toplantının ardından basın mensuplarının sorularını

Hacıosmanoğlu'dan flas açıklama
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde Başkan Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Süper Lig kulüp temsilcileri ile Riva'da yapılan toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şunları söyledi.
 
"Benim açıklama yapmama gerek yok, farklı konularda konuşuldu. Bugün burada bizim de ilk söylediğimiz gibi sporla bağdaşmayan insalıkla bağdaşmayan bu davranışı değerlendirdik diğer konularda gündeme bu sadece Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yapılan değil biz de yapılan bir saldırıdır. Olayın boyutları için algı yönetmeye ve oluşturmaya gerek yok diye düşünüyorum."
"İNSANLIK DIŞI İNSANLAR"
 
"Adli makamların sonucu beklememiz gerekiyor, çünkü olay amatörce bir olay değil profesyonelce yapılan bir olay gecenin o karandlığında şöförü vurmak kolay bir olay değil. Amatörce bir hareket var 100 metre ilerde yarısı ahşap yarısı tüfek bulunuyor. Bu 'insanlık dışı insanlar' bunu 100 metre ileriye bırakmaz. Bu eylem amatörce değil, profesyonelce yapılan bir olay. Hareketli otobüse bunu yapmak kolay değil."
 
SİYASİ BOYUTU!
 
Kolluk kuvvetlerinin araştırması bittiğinde daha iyi değerlendirme yapılabilir. Bu tür eylemlere prim vermemek gerekiyor. Yarın öbür gün aynı olay olunca ligler mi ertelenecek? Farklı farklı görüşler vardı. Ertelenme varsa bütün takımlar için yapılmalıdır.
 
Öte yandan Haber61 Spor Servisine kısa bir açıklamada bulunanHacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin kararı için bir yorumda bulunmaktam kaçınırken "Zalimleri mazlum yapmanın manasıyok" bizim verdiğimiz hukuk mücadelesi devam edecek.Bizim hukuki mücadelemizle bu olayın karşılaştırılması çok doğru ifade değil dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor