Hacıosmanoğlu Swarovski ailesinin davetine katıldı

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Genel Menajer Serhat Altıncı Avusturya’nın Salzburg şehrinde Swarovski ailesinin davetine katıldı.Garnot Langes ve Diana Langes’le Swarovski şirketinin merkezinde birlikte yemek yiyen İbrahim Hacıosmanoğl

Hacıosmanoğlu Swarovski ailesinin davetine katıldı

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Genel Menajer Serhat Altıncı Avusturya’nın Salzburg şehrinde Swarovski ailesinin davetine katıldı.

Garnot Langes ve Diana Langes’le Swarovski şirketinin merkezinde birlikte yemek yiyen İbrahim Hacıosmanoğlu, Diana Langes’e Trabzonspor onur üyeliği belgesini sundu. Trabzonspor’a  onur üyesi olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Langes, “Daha önce Sayın başkanın davetiyle Trabzon’a gelerek Trabzonspor taraftarının takımını nasıl desteklediğini gördük. İnanın çok etkilenmiştik. Kısa bir zamanda tekrar Trabzon şehrinde taraftarla beraber maçlardaki yerimizi alacağız.

17810-2d9p1y2a.jpg

Trabzonspor Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ile geleceğe dönük olarak sportif stratejik ortaklığımızın planlarını geliştirmekteyiz . Önümüzdeki günlerde Swarovski ve Trabzonspor arasındaki bağı güçlendirecek bizleri de şimdiden heyecanlandıran adımlar için çalışmalarımızı yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

İbrahim Hacıosmanoğlu ise davetten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bugün Trabzonspor onur üyeliğiyle artık büyük camiamızın bir parçası oldunuz. Bizleri davetinizden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Trabzonspor ve Swarovski sportif anlamda güzel çalışmalara imza atacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor