Gözler Denetleme Kuruluna çevrildi

Trabzonspor Denetleme Kurulu Yönetim Kurulu’na aldığın olağan genel kurul kararını tashih ederek olağanüstü genel kurul kararı al çağrısı yapıyor yönetim kurulu ise yetkimiz yok şeklinde cevap vererek olağanüstü kongre kararı almamakta direniyor. Trabzons

Gözler Denetleme Kuruluna çevrildi

Trabzonspor Denetleme Kurulu Yönetim Kurulu’na aldığın olağan genel kurul kararını tashih ederek olağanüstü genel kurul kararı al çağrısı yapıyor yönetim kurulu ise yetkimiz yok şeklinde cevap vererek olağanüstü kongre kararı almamakta direniyor.

Trabzonspor’da eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bugün yaptığı basın toplantısında yönetimin yetkisiz olduğunu beyan etmesinin ardından alınan kongre karı ile ilgili 3 Kasım 2015 tarihinde Denetleme Kurulu’nun yaptığı çağrıya cevap vermiş oldu.

Eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu basın toplantısının ilk bölümünde Kulüp başkanı olarak değil İbrahim Hacıosmanoğlu olarak basın toplantısı düzenlediğini belirtti.

Toplantının son bölümünde bir basın mensubunun sorduğu olağanüstü kongre kararı alacak mısınız sorusuna yanıt veren Hacıosmanoğlu yetkisiz yönetim Olağan kongre kararı alamaz şeklinde yanıt verdi.

Bu cevabın ardından gözler Trabzonspor Denetleme Kuruluna çevrildi. Denetleme Kurulu bu cevaba istinaden hafta içerisinde bir basın toplantısı düzenleyerek konuya açıklık getirmesi bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor eski başkan adaylarından Hakan Kulaçoğlu Pazartesi günü saat 10:00’da Zorlu Grand otelde düzenleyeceği basın toplantısı ile seçimli genel kurul hakkında ki düşüncelerini kamuoyu ile paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor