Ersun Yanal: "Yapılacak çok iş var"

Trabzonspor'da teknik Direktör Ersun Yanal yapacakları çok iş olduğunu söyledi.

Ersun Yanal: "Yapılacak çok iş var"
Trabzonspor'da 3. kez göreve gelen Ersun Yanal dün Trabzon'a gelerek takımın akşam saatlerinde yaptığı anrenmana katıldı. Çalışmalara hızlı başlayan Ersun Yanal yardımcılarından takımın durumu hakkında bilgi alan yapılan testlerin sonuçlarını inceledi. 

Yönetimle de biraraya gelen deneyimli teknik adam yapılacak olan ilk kampa bazı transferlerin yetiştirilmesini istediğini iletti.

YAPILACAK ÇOK İŞ VAR

Yeni sezonun camia ve taraftar için çok önemli olduğuna dikkat çeken Ersun Yanal, “50. yılı kapsayan bu dönemde büyük başarılar için mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz yıl Trabzonsporlular fazlasıyla üzüldü. Önceliğimiz güzel futbol. İsmimize yakışır performansı ortaya koyacağız. Bordo-Mavili formayı giyen her oyuncu savaşmak zorunda. Yenilgiler elbet olabilir ancak kötü oynama lüksümüz yok. Yapılacak çok iş var. Planlı bir şekilde ilerleyeceğiz” mesajını gönderdi.

BENİM İÇİN HERKES EŞİT

Futbolcularıyla da tesislerde bir toplantı gerçekleştiren başarılı teknik direktör oldukça net konuştu. Yanal’ın, “Aranızda bizimle devam edecek olanlar da, gidecekler de var. Gelinen noktada hata yapma lüksümüz yok. Benim için herkes eşit. Kimsenin ismine, kariyerine bakarak karar vermeyeceğim. Önemli olan sahadaki performanstır. Yurt dışında iki kamp dönemi yaşayacağız. Buradaki iyi çalışmaların meyvesini sezon içinde alacağız” dediği öğrenildi. (FANATİK)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor