Emre Altuğ ile yarı yarıya!

Emre Altuğ ile yarı yarıya!

Son zamanlarda eski eşi Çağla Şikel ile sık sık gündemde olan Emre Altuğ yeni bir proje için son hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşıp altına ’Bekleyin’ notu ile paylaşırken bir proje için hazırlandığının da haberini vermiş oldu. Yarı Yarıya yarışma programı bu akşam ATV ekranlarında saat 20.45’de başlayacak.
Yarışma:
Yarışmacı koltuğunda 10 kişinin bulunacağı yarışma her gün bir ana yarışmacı olacak. Yarışmacı 10 soruya ve eğer isterse final sorusunu cevaplayacak. Her soruya doğru cevap verdikçe hem kazanıyor hem de diğer yarışmacıların kazanmasını sağlamış oluyor.

Emre Altuğ Kimdir?


14 Nisan 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Annesi ev hanımı babası diş hekimidir. Lise eğitimini babası yüzünden Şişli Terakki lisesinde okudu. Altuğ lisede kızları ile iletişime geçmek için gitar çalmayı öğrendiğini dile getirdi. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümünü okudu.
Haldun Dormen tiyatrosunda rol alırken Sezen Aksu, Levent Yüksel, Sertap Erener ve Nilüfer gibi şarkıcıların yanında vokalistlik yaptı. Müzik hayatını ve oyunculuğu aynı anda yürütmeye başladı.
Albümleri:
Sensiz Olmuyor, Emre Altuğ’dan, Çıta, Hangimiz tertemiz, Sıcak, Dudak Dudağa, Zil, Kişiye Özel, İbret-Alem
Filmografisi:
Tatlı Hayat, Gülşen Abi, Lise Defteri, Sensiz Olmuyor, Avrupa Yakası, Hasret, Gülpare, El Gibi, Elde Var Hayat, Mert İle Gert, Otel Divane, Tersine Dünya, Asansör, Kolay Para, Ağaçlar Ayakta Ölür, Halk Çocuğu, Kolay Para, Nerdesin Firuze?, Balans ve Manevra, Asterix Vikingslere Karşı, Eve Giden Yol: 1914, Bratz, Sizi Seviyorum
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem