En büyük değişim hücumda

Zorunlu değişiklikler dışında hiç kuşku yok ki teknik heyet sezon başından bu yana en büyük arayışı hücum hattında yaşıyor.   Zorunlu değişiklikler dışında hiç kuşku yok ki teknik heyet sezon başından bu yana en büyük arayışı hücum hattında yaşıyor. Sezon

En büyük değişim hücumda
Zorunlu değişiklikler dışında hiç kuşku yok ki teknik heyet sezon başından bu yana en büyük arayışı hücum hattında yaşıyor.
 
Zorunlu değişiklikler dışında hiç kuşku yok ki teknik heyet sezon başından bu yana en büyük arayışı hücum hattında yaşıyor. Sezon başında N’Doye’yi asıl forveti olarak belirleyen Bordo-Mavililer’in hocası Şota, deneyimli forveti kulübeden sık sık Cardozo ile destekledi ve Paraguaylı futbolcunun ürettiği skorlar değişime yol açtı. Birkaç hafta da Cardozo ile başlayan Gürcü antrenör, bu kez 11’de kullandığı Cardozo’dan istediği verimi alamadı. Şota’nın son hamlesi Deniz Yılmaz oldu. Genç forveti hem N’Doye hem de Cardozo’yu kulübede oturtmak pahasına kullanan Trabzonspor teknik heyetinin milli ara dönüşünde nasıl bir kurguyla sahaya çıkacağı ise merak konusu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor