Constant için geçici formül

Trabzonspor teknik direktör Ersun Yanal'ın adeta defterden sildiği Kevin Constant için sezon sonuna kadar geçici bir formül bulundu, Gineli oyuncunun antrenmana çıkmasına izin verileceği, ancak sezon sonunda kesinlikle satılacağı bildirildi. AFFEDİLDİ AMA

Constant için geçici formül
Trabzonspor teknik direktör Ersun Yanal'ın adeta defterden sildiği Kevin Constant için sezon sonuna kadar geçici bir formül bulundu, Gineli oyuncunun antrenmana çıkmasına izin verileceği, ancak sezon sonunda kesinlikle satılacağı bildirildi.
 
AFFEDİLDİ AMA...
 
Bordo mavili takımda disiplinsiz davranışları nedeniyle 26 Şubat'taki Napoli maçı sonrasında antrenmanlara ve maç kadrosuna alınmayan Kevin Constant'ın 2 Nisan'da affedildiği açıklandı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ısrarları sonucu affedilen Constant, 7 Nisan'da başlayan Galatasaray maçı hazırlıkları için idmana geldi ancak antrenman programını beğenmedi ve tesislerden ayrıldı. Bu şok gelişme üzerine Constant'ın avukatı ve menajeri Trabzon'a çağırıldı, Gineli oyuncunun antrenmanlara çıkmadığına dair noter tespiti yaptırıldı.
 
ANTRENMANLARA ÇIKACAK
 
Avukatı ve menajeriyle yapılan görüşmeler sonucunda Constant, yeniden antrenmanlara çıkmayı kabul etti. Ancak bu oyuncuya çok tepkili olduğu bilinen Ersun Yanal, Constant'ı daha önce de açıkladığı gibi antrenmanlara alacağını ancak takımla birlikte çalıştırmayacağını tekrarladı.
 
Yönetimle oyuncunun temsilcileri arasında yapılan görüşmeler sonucunda Ersun Yanal'ın tüm şartlarını kabul eden Constant, dün akşam saat 19.30'da yapılan basına kapalı antrenmana çıktı. Takım ısınma hareketleri ve taktik çalışma yaparken, düz koşu ve kondisyon antrenmanı gerçekleştiren Constant, son bölümdeki açma-germe hareketlerini ise diğer futbolcularla birlikte gerçekleştirdi.
 
KONUNUN KAPANMASI İSTENDİ
 
Constant'ın geri adım atmasında yönetimin avukatı ve menajeriyle yaptığı görüşmenin büyük etkisi olduğu belirtildi. Karşılaşacakları yasal zorunlulukları Gineli oyuncunun önüne koyan Trabzonspor, böylece olayın fazla uzamadan kapanmasını sağladı. Bu arada Ersun Yanal'ın da Constant'ın sezon sonunda mutlaka gönderilmesi yönündeki raporunu yönetime verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor