Beşiktaş Maçı Öncesi Kaç Bilet Satıldı?

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynacağı derbi mücadelesi öncesi yoğun kar nedeniyle gişe önlerinin boş olduğu gözlenirken, maç için şu ana kadar kombineler dahil 9-10 bin biletin satıldığı öğrenildi.  Yoğun kar nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun çevres

Beşiktaş Maçı Öncesi Kaç Bilet Satıldı?

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynacağı derbi mücadelesi öncesi yoğun kar nedeniyle gişe önlerinin boş olduğu gözlenirken, maç için şu ana kadar kombineler dahil 9-10 bin biletin satıldığı öğrenildi. 

Yoğun kar nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun çevresinde kar yığınları oluşurken, ekipler bu akşam Trabzonspor-Beşiktaş müsabakasının sorunsuz bir şekilde oynaması için stat içinde ve dışında kar temizleme çalışmasına başladı.

Stada gelen vatandaşlar maçın oynanacağını ümit ettiklerini belirterek, maçın oynanmasından yana olduklarını ifade ettiler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor