Avni Aker'de istifa sesleri

Geçtiğimiz sezon öncesi Vahid Halilhodzic önderliğinde yapılan onca yıldız transfere rağmen tribünleri doldurmayan ve bu nedenle çok eleştirilen taraftarlar dün stadın büyük bölümünde yer alarak, takımlarına 120 dakika boyunca hiç susmadan itici güç oldu.

Avni Aker'de istifa sesleri

Geçtiğimiz sezon öncesi Vahid Halilhodzic önderliğinde yapılan onca yıldız transfere rağmen tribünleri doldurmayan ve bu nedenle çok eleştirilen taraftarlar dün stadın büyük bölümünde yer alarak, takımlarına 120 dakika boyunca hiç susmadan itici güç oldu. 22 bin kişilik kapasiteli stadyumda 18 bin taraftar olmasına rağmen, Avrupa’daki başarı hayalleri başka bahara kaldı.

Skorun 1-0 olmasından sonra şölen yerine dönen Avni Aker Stadı’nın tribünlerinden, uzatma anlarında istifa sesleri yükseldi. 112. dakikada yenilen gol sonrası saha içindeki futbolcular kadar taraftarlar da çok gerildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor