Trabzonspor'da yeniler tek başına

Gürcü hocanın ısrarla istediği ve transferi adeta yılan hikayesine dönen, görüşmelerin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirilmesinden 1 hafta sonra imzaların atılabildiği Stephane Mbia ile Lazio’dan 2.2 milyon Euro’ya Karadeniz temsilcisinin yolunu tutan

Trabzonspor'da yeniler tek başına

Gürcü hocanın ısrarla istediği ve transferi adeta yılan hikayesine dönen, görüşmelerin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirilmesinden 1 hafta sonra imzaların atılabildiği Stephane Mbia ile Lazio’dan 2.2 milyon Euro’ya Karadeniz temsilcisinin yolunu tutan Luis Cavanda, Bordo-Mavili formayla ilk kez sahne aldı. 

Makedonya’daki Rabotnicki maçında Mbia sakatlığı, Cavanda ise geçen sezondan sarkan kart cezası nedeniyle oynamamıştı. Bordo-Mavili seyircilerin dört gözle beklediği 2 yıldız oyuncu, dün ortaya koydukları futbolla, Trabzon’a çok büyük katkı sağlayacaklarını gösterdi. Özellikle Mbia, gecenin parlayan yıldızıydı. Okay Yokuşlu da futbolu ve attığı golle, dün geceden yük akıyla çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor