Amaç Trabzonspor’u yıpratmak!

Levent Ustabaşı Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kadınlarla ilgili sözleriin ardından özür dilemesine rağmen yine de Trabzonspor’u karalamak için uğraş veren İstanbul medyası şişme kadın yakanları ne çabuk unuttu? 26 Ekim tarihine dönelim. Kadıköy

Amaç Trabzonspor’u yıpratmak!

Levent Ustabaşı

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kadınlarla ilgili sözleriin ardından özür dilemesine rağmen yine de Trabzonspor’u karalamak için uğraş veren İstanbul medyası şişme kadın yakanları ne çabuk unuttu?

26 Ekim tarihine dönelim.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadında Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan, 1-1 beraberlikle sonuçlanan derbide ortaya çıkan bir görüntü vardı.

Fenerbahçeli bir taraftar, tribüne Galatasaray bayrağıyla sarılmış bir şişme kadın getirerek yaktı. Nedense Hacıosmanoğlu’na ‘özür dilemesine’ rağmen tepki verenler buna çıtlarını çıkarmıyorlar?

kadin-001.jpg

İki yüzlülük bu olsa gerek!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor