Ali Koç Trabzon Emniyet Müdürü'nü hedef aldı! "Hala görevde olması bize mesajdır"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

Ali Koç Trabzon Emniyet Müdürü'nü hedef aldı! "Hala görevde olması bize mesajdır"

Trabzonspor'un rakibi Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, olaylı geçen maçla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Koç, açıklamasında şu Trabzon İl Emniyet Müdürü'nü hedef aldı. Koç, takımındaki taraftara yumruk atan ve maç boyu tribünleri provoke eden futbolcularını savunarak hedef olarak farklı bir adres gösterdi.

Koç'un açıklamaları şu şekilde;

"Trabzonspor'un amacı demiyorum ama..."

Trabzonspor maçı kesinlikle bugün burada toplanmamızın nedeni değil. Bardağı taşıran damladır. Şöyle bir inceleyelim: Trabzonspor maçındaki olay, tamamen organize ve belli bir hedef doğrultusunda yapıldı. O amaç da bizi zorbalıkla şampiyonluktan etmek. Trabzonspor'un amacı demiyorum ama organize kötülüğün tavan yaptığı örneklerden biri.

"Trabzonlu dostlarımızla görüştük, hiç üst araması olmamış"

Güvenlik zafiyeti vardır. Bunu hiç kimse bize açıklayamaz. Derbilerin gergin geçtiği biliniyor. Trabzonspor - Fenerbahçe derbilerinin ne kadar gergin geçtiği biliniyor. Stadyumda polis olmaması bizim açısından açıklaması olmayan bir durum. Bizim stadımızda maç olduğu zaman; kadın çalışanlar ruj ve çakmak taşımıyor. Çünkü gündüz polis iki bariyer güvenlik vaziyeti alıyor. Öğle yemeğine çıkanlar dönüşte aranıyor, malzeme varsa alınıyor. Orada polis yok. Trabzonlu dostlarımızla görüştük, hiç üst araması olmamış.

Karadeniz insanı merttir. Maskeli şekilde maça gidildiğini hiç görmedik. Gördük ki, Fenerbahçe'nin şampiyonluk hedefleri zorbalıkla elinden alınacaktı. Batshuayi gol atamasa, teknik taktik konuşulacaktı.

"Emniyet Müdürü'nün hala görevde olması bize de bir mesajdır"

Trabzon'da oynadığımız hiçbir maçta bu kadar su atılmamıştı sahada. Son 10 sene 2 maç oynanırken iptal oldu ama hiç bu kadar madde ve su atılmamıştı sahaya. Bu organize işti. Trabzon Emniyeti maça polis tahsis etmiyorsa, ettiklerini de stadyum dışında bekletiyorsa, Trabzonspor ne yapsın? Bize göre Trabzon Emniyeti'nin büyük zafiyeti olmuştur. Emniyet Müdürü'nün de hala görevde olması bize de bir mesajdır.

koc-emniyet-mudurunu-hedef-aldi-1.webp

"Olayların buraya geleceğini ben gördüm"

60. dakikada hocaya mesaj yolladım. Fenerbahçe şampiyonluğa giderken, takım öndeyken, bir başkan hocasına mesaj gönderip sahadan çekilebilirsiniz demek, ne demek biliyor musunuz? Türk futbolunun geldiği kepazeliğin n büyük ispatlarından biri. Olayların buraya geleceğini ben gördüm, peki Trabzon Emniyeti siz görmüyor musunuz?

"Bir yabancı hakem olsa maçı bitirir miydi?"

Tünelde görüntüler var: Esas kavgalar orada. Biz görüntülere ulaşamıyoruz. TFF'ye bağlı kameralar olması gerek ama biz ne hikmetse görüntüleri alamadık. Sevkler yapılmadı, ne bekleniyor? Duyum alıyoruz, bizim futbolcularımıza ceza verilecekmiş. Kaçmalıymış futbolcular, kaçsalar ekstra güç kullanmazlarmış. Senin hakemin maçın doğru dürüst maç yönetse, maç zaten iptal olurdu. Maçın bu noktaya gelmesindeki bir numaralı yönetim, sahadaki hakem yönetimidir. Bir yabancı hakem olsa maçı bitirir miydi? Futbolcularımıza ceza vereceklermiş, onların menfaati için inşallah vermezler. Kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Üstlerinde baskı var. Fenerbahçe'ye nasıl ceza vereceğiz diye uğraştılar. Fenerbahçe futbolcularının linç mi edilmesi gerekiyordu? O bayrak Mert'in vücuduna girince mi, otobüs viyadükten uçsaydı mı olayların ciddiyetini anlayacaktık?

Trabzonspor bizi iyi ağırladı. Biz de onları iyi ağırladık. Birbirimiz ile videolar paylaşıyoruz. İşin olduğu yerlerden daha kötü yerlere gelmemesi adına azami gayret gösteriyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor