Alanyaspor'dan İsrailli futbolcularına Filistin izni!

İsrailli futbolcular izin istedi Antalyaspor kadroya almadı.

Alanyaspor'dan İsrailli futbolcularına Filistin izni!

Antalyaspor Kulübü, Filistinliler için yapılacak saygı duruşunda bulunmak istemeyen ve teknik ekipten izin isteyen İsrailli futbolcular Safouri ve Jehezkel'i Gaziantep maçı kadrosuna almadı.

Antalyaspor'un yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcular Safouri ve Jehezkel, bu hafta oynanacak Gaziantep maçı kadrosuna dahil edilmedi. İsrailli futbolcular, bu hafta lig maçlarında Filistinliler için yapılacak saygı duruşunda bulunmak istemediklerini belirtti ve teknik ekipten izin istedi.

Konuyu değerlendiren Antalyaspor Kulübü yönetimi ve teknik ekip iki futbolcunun Gaziantep maçı kadrosunda olmamasına karar verdi. Safouri ve Jehezkel, kırmızı beyazlıların Gaziantep maçı kamp kadrosunda yer almayacak.

Hatırlanacağı üzere Türkiye Futbol Federasyonu, İsrail'in saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden Filistinli vatandaşları anmak için bu hafta oynanacak karşılaşmalardan önce saygı duruşunda bulunulacağını duyurmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor