Akyazı Trabzonspor'un ilacı olacak

Gelecek sezonun planlamalarını sürdüren Trabzonspor'un en büyük sıkıntısı maddi zorluklar olmaya devam ederken bordo mavili yönetimin en büyük umudu Akyazı Stadı. Kaynak arayışını devam ettiren bordo mavililerde özellikle Akyazı Stadı'nın isim hakkı için

Akyazı Trabzonspor'un ilacı olacak

Gelecek sezonun planlamalarını sürdüren Trabzonspor'un en büyük sıkıntısı maddi zorluklar olmaya devam ederken bordo mavili yönetimin en büyük umudu Akyazı Stadı.

Kaynak arayışını devam ettiren bordo mavililerde özellikle Akyazı Stadı'nın isim hakkı için sponsorluk görüşmeleri oldukça büyük önem taşıyor. Görüşmeleri sürdüren Trabzonspor'un artık bu konuda son aşamaya geldiği ifade ediliyor.

Özellikle Başkan Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nı "Yeni bir başlangıç" olarak görürken isim hakkı için de anlaşmaya varılmasıyla derin bir nefes alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor