Trabzon'da Akyazı'da çökme!

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un  Ortahisar İlçesi Akyazı mevkinde heyelan meydana geldi. Edinilen bilgiye; Akyazı’da yapılan 2 adet  tünelin açılması sırasında kontrollü patlatma yapıldı. Yapılan patlatmalar nedeni ile tünelin üst kısmında bulunan to

Trabzon'da Akyazı'da çökme!

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un  Ortahisar İlçesi Akyazı mevkinde heyelan meydana geldi. Edinilen bilgiye; Akyazı’da yapılan 2 adet  tünelin açılması sırasında kontrollü patlatma yapıldı. Yapılan patlatmalar nedeni ile tünelin üst kısmında bulunan toprak ve kayalar yer sarsıntısı ile birlikte Karadeniz Otoyolu’na düştü.

Trabzon’a geliş yolu tamamen kayalar ve topraklar altında kalırken Samsun güzergahında ise az hasar meydana geldi.  Heyelanın yaşandığı dakikalara bir yolcu minibüsü ile bir adet kamyonet yoldan geçmekte iken kaya ve topraklar yüzünden zarar gördü. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

İlk belirlemelere göre heyelandan bir kişi hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yaralının Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü trafik şube ekipleri heyelan riskinin devam ettiğini belirterek uluslar arası yolu çift taraflı trafiğe kapattı. Olay yerine AFAD kurtarma ekiplerininde sevk edildiği ve heyelan altında araç olup olmadığı kontrol edileceği bilgisine haber merkezimiz ulaştı.

Olay yerine giden haber muhabirimizin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre; büyük bir gürüldü ile kaya parçaların yola düştüğü ve Bu tünellerde bu tür heyelan riski nedeni ile gece patlatma yapıldığı bilgisine ulaştı. Yolun bir an önce trafiğe açılması çalışmanın hızla devam ettiği öğrenildi.

Haber: Şükrü Üçüncü 

fbf705ea4f1e9f5a482daab9cf73dc43.jpg

img_4124.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler