Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'tan açıklama! "Biz öndeyiz"

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık seçim sürecine dair açıklamada bulundu.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık seçim sürecine dair açıklamada bulundu.

31 Mart Yerel Seçim sürecinde oy verme işlemi sona erdi. Yomra'da devam eden oy sayma sürecinde sandıkları yüzde 62'si açılmış durumda.

Mevcut Yomra Belediye Başkanı ve İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, devam eden oy sayma ve mevcut duruma yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Bıyık değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi;

"Şu anda arkadaşlar verileri verdi. Açılan sandık yüzde 62. Yüzde 51 ile biz öndeyiz. AK Parti yüzde 31 ile takip ediyor, yüzde 17 de Demokrat Parti’nin oyu var.

Şu ana kadar açılan sandıkların yüzde 80’inde biz önde çıkıyoruz. Açılmış ve sisteme işlenmemiş sandıkların yüzde 70-80’inde biz öndeyiz. Büyük ihtimalle yüzde 50 gibi bir oranla iki adayın toplamının üzerinde bir oy ile kapatacağız burayı.Buradan tüm Yomralı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Hizmetin siyasette bir karşılığı olduğunu sandıkta göstermiş oldular. Daha güzel şeyler yapacağız inşallah.

Sağ olsunlar. Biz 5 yıl siyaset yapmadan, tüm siyasi partilere gönül vermiş olanlara hizmet ettik. Bunun karşılığında vatandaşlar teveccüh ettiler. Daha güzel günler bizi bekliyor. Karadeniz’de hizmetin karşılığı olduğu yorumunu daha çok vurgulayacağız ve ortaya çıkmış olacak.

Vatandaşlarımıza güvenerek bir seçim süreci işlettim. Seçime başlarken bu ilçede insanları karalayarak seçim süreci başarıyla sonuçlanmayacaktır dedim. Bir kavga sürecinde olmayacağım diye bir karar aldım. Yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlattık. Vatandaş artık kavga istemiyoruz dedi. Biz iyi niyetle hizmet eden insanların seçilmesi gerektiğini düşünüyoruz dedi. Çok anlatılacak tecrübelerimiz var. Bunlar bizim için de bir tecrübe oldu."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber