Yeni vali Yücel Yavuz Trabzon'u geziyor

Trabzon'un tarihi mekanlarını ve Uzungöl'ü ziyaret etti

Yeni vali Yücel Yavuz Trabzon'u geziyor

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ilk hafta sonu mesaisinde Kanuni Evi ve Pertev Paşa Konağı'nı gezdi. Esnaf ziyareti yaptı. Uzungöl'e giderek incelemelerde bulundu.
 
Vali Yücel Yavuz ilk olarak Ortahisar'daki Kanuni Sultan Süleyman Osmanlı Kültürevi'ni ziyaret etti. Restore edilerek turizme kazandırılan tarihi mekanda incelemelerde bulunan Vali Yavuz, bu ziyaretinin ardından konuk evi olarak tasarlanan ve restorasyona tabi tutulan tarihi Pertev Paşa konağını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yavuz Ortahisar esnafıyla da bir araya gelerek sohbet etti. Esnaflar Vali Yavuz'un ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirekek hayırlı olsun diyeklerinde bulundu.
 


Buradaki incelemelerini tamamlayan Vali Yavuz, Uzungöl'e hareket etti. Turizm sezonu öncesinde Uzungöl'deki tesisleri ve çevresini gezen Vali, esnaflarla sohbet etti. Uzungöl ziyaretinde Vali Yavuz'a Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber