TURSAB başkanı Suat Gürkök'den flaş açıklama

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, seçimlerde TÜRSAB’A siyaseti sokmayacağını belirterek, “TÜRSAB’da bu zamana kadar siyaset hiç olmadı. Siyaseti bu sektörün ve TÜRSAB’ın içine sokmam. Ama başkaları ne yapar ne eder o da beni

TURSAB başkanı Suat Gürkök'den flaş açıklama
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, seçimlerde TÜRSAB’A siyaseti sokmayacağını belirterek, “TÜRSAB’da bu zamana kadar siyaset hiç olmadı. Siyaseti bu sektörün ve TÜRSAB’ın içine sokmam. Ama başkaları ne yapar ne eder o da beni fazlaca ilgilendirmiyor. Ben doğrudan, doğru tavrı takınmaktan yanayım.” dedi.
 
Gürkök, “Bizde olmaz siyaset. Biz bölgenin turizmle alakalı sorunlarıyla ilgiliyiz. Seçime resmi makama siyaset bulaştırmayız. Siyasetle işimiz olmaz, görevimizi yaparız. Siyaseti buraya da sokarsak ne yaparız bilemem. Ben olduğum müddetçe TÜRSAB’da siyaset olmaz. Hiçbir arkadaşımız da buna tenezzül etmez. Ama ben bazı duyumlar alıyorum. Bir takım arkadaşlarımızın siyaseti kullanmaya çalıştığı yönünde girişimleri var. O onların bileceği iş ama bizde olmaz. Siyasetin TÜRSAB seçimlerinde devreye girmesi hiç doğru bir şey olmaz. Bunu sokağa dökmemek lazım. TÜRSAB sokağa çıkmaz, TÜRSAB siyaset yapmaz. TÜRSAB’da icraat vardır.” şeklinde konuştu.
 
TÜRSAB Başkanı olarak şu anda turizm konusundaki çalışmalara yoğunlaştığını ifade eden Gürkök, “Bizim anlayışımız budur. Hızla çalışıyoruz, işimizi yapmaya gayret gösteriyoruz. Dubai fuarı var ona katılacağız. Cumartesi günü bir toplantı var ona iştirak edeceğiz. Suudi Arabistan konuklar geliyor. Biz kentin yararı adına turizm noktasında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yeri gelince kongre ve seçim yapılır. Bize yapın denir ve yapılır. Bu seçime siyaset bulaşmaz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber