Trabzon’un o ilçesinde dar gelirliler için konut ihalesi 4. Kez iptal! Teklif veren çıkmadı

Trabzon’da TOKİ tarafından yapılması planlanan 53 konutluk projenin ihalesi 4. kez iptal edildi ve yeni ihale tarihi açıklandı.

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon projesi için düğmeye basmıştı.

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı projesi için start vermişti.

TOKİ Trabzon Şalpazarı 2021 projesinde 53 konut yer alıyordu ve Projenin 29 Haziran 2021 tarihinde yapılan ilk ihalesi ihtiyaçların uygun şartlarla ve zamanında karşılanmasını ve kaynakların verimli kullanılması” ilkesi gereğince iptal edilmişti.

toki-şalpazarı

20.08.2021 tarihinde yapılan İkinci ihale sonuçlansa da 24.11.202022 tarihinde yeniden bir ihale daha yapılmış ve “Geçerli Teklifin Alıma Ayrılan Ödeneğin/ Yaklaşık Maliyetin Üzerinde Olması Nedeniyle” iptal edilmşti.

Devam eden ihalelerde 02.01.2023 tarihinde yapılan ihale “Bütün Tekliflerin Alıma Ayrılan Ödeneğin/ Yaklaşık Maliyetin Çok Üzerinde Olması Nedeniyle” , 17.03.2023 tarihinde yapılan ihale de “İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle” iptal edildi.

İptal edilen 4 ihalenin ardından Trabzon İli, Şalpazarı İlçesi, Dereköy Mahallesi 53 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi için 28.04.2023 tarihinde yeniden ihale yapılacağı açıklandı.

(Okan Çıtlak - Haber61)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler