Uyuşturucudan dolandırıcıya... Trabzon’da aranan 18 kişi yakalandı

Trabzon’da farklı suçlardan haklarında arama kararı bulunan 18 kişi, yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.

Uyuşturucudan dolandırıcıya... Trabzon’da aranan 18 kişi yakalandı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’da Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği, Havalimanı Şube Müdürlüğü, Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği tarafından güvenlik çalışmaları sürdürüldü.

Yapılan çalışmalarda T.A.’nın tehdit veya hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, Y.B.’nin mala zarar verme ve konut dokunulmazlığını ihmal etme, N.T. ve S.S.’nin alkol veya uyuşturucu madde etkisi altındayken araç kullanma, S.A. ve M.Y.’nin basit yaralama, G.K.’nin kasten yaralama, S.A., M.A. ve İ.E.’nin hakaret, H.C. ve M.K.’nin dolandırıcılık ve A.K.’nin uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak suçlarından aranan kişilerin yakalanarak ceza infaz kurumuna teslim edildiği bildirildi.

Aranan diğer şahıslardan O.Y.’nin tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan hakkında kesinleşmiş 6 yıl 6 ay hapis cezası, O.K., S.G. ve U.G.’nin tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçunda haklarında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası ve H.D.’nin sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah veya mermileri satın alınması, taşınması ve bulundurulması suçundan hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunuyordu. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler