Trabzonlu sporcu Hüsnü Genç’ten büyük başarı

Trabzonlu sporcu Hüsnü Genç Vücut Geliştirmede Avrupa’da ikinci oldu.

Trabzonlu sporcu Hüsnü Genç’ten büyük başarı

Trabzon GNÇ Fit Club işletmecisi aynı zamanda antrenörü Hüsnü genç, Türkiye'de finale çıkması sonrasında İnternational Open Cup Avrupa Vücut Geliştirme şampiyonasında ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

21 Nisan 2024 tarihinde Sırbistan’ın Cacak şehrinde düzenlenen İnternational Open Cup Avrupa Şampiyonası’na, Trabzon’da uzun bir çalışma süreci sonrasında katılım sağlayan Hüsnü Genç, emeklerinin karşılığını ikinci olarak aldı ve kupayı kaldırdı ve toplamda 4 madalya kazandı.

Gözünü 2025 Avrupa Şampiyonluğuna diken ve ikinci olduğu için buruk bir sevinç yaşadığını belirten Hüsnü Genç, başarısının arkasında kendisine destek veren emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başarılı sporcu “Kupayı elde edememek üzse de Avrupa Şampiyonasında sert rakiplere karşı ikincilik güzel. Bu yarışlara katılmak tabi ekip işi. Bu ekibin kralı Erhan Okay’a ne kadar teşekkür etsem azdır. Tabi ki her başarılı erkeğin arkasında olduğu gibi benimde arkam da değerlim var Gülşah Genç, antreman partnerim Burak Yazıcı, ortağım, kardeşim Eyüp Genç sizlersiniz olmazdı. İş arkadaşlarım ve beni destekleyen, güvenen her kese çok teşekkür ederim” dedi.

international-open-cup-avrupa-vucut-gelistirme-sampiyonasi-husnu-genc.webp

international-open-cup-avrupa-vucut-gelistirme-sampiyonasi-husnu-genc-001.webp

international-open-cup-avrupa-vucut-gelistirme-sampiyonasi-husnu-genc-002.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber