Trabzon'da 23 Nisan'da hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu: Trabzon'da hava nasıl?

Trabzon'da bahar esintisi devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yayınladığı 5 günlük hava durumu tahminine göre, Trabzon'da hava nasıl olacak? Trabzon'da 23 Nisan'da hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu: Trabzon'da hava nasıl

Trabzon'da 23 Nisan'da hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu: Trabzon'da hava nasıl?

Trabzon için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yayınladığı 5 günlük hava durumu tahminine göre, bölgede baharın ılıman yüzünü görmeye devam edeceğiz.

Trabzon'da 22 Nisan Pazartesi gününden itibaren hafta boyunca genellikle parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Hafta başında, yani 22 ve 23 Nisan tarihlerinde, Trabzon'da gökyüzü genellikle parçalı bulutlu olacak.

TRABZON'DA HAVA NASIL? İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

22 Nisan Pazartesi günü hava parçalı bulutlu olacak ve sıcaklıklar en düşük 13 derece, en yüksek ise 19 derece olacak. Nem oranının %73 ile %92 arasında değişkenlik göstermesi beklenirken, rüzgarın saatte 21 kilometre hızla eseceği tahmin ediliyor.

23 Nisan Salı günü de benzer bir havanın hakim olacağı ve sıcaklığın en düşük 13, en yüksek 18 derece arasında olacağı öngörülüyor. Nem oranı biraz daha yüksek olacak ve %77 ile %90 aralığında seyredecek. Rüzgar hızı biraz azalarak saatte 14 kilometreye düşecek.

24 Nisan Çarşamba gününe gelindiğinde ise güneş yüzünü biraz daha fazla gösterecek ve sıcaklık en yüksek 23 dereceye kadar çıkacak. Nem oranının %56 ile %85 arasında olacağı ve rüzgarın aynı hızda devam edeceği tahmin ediliyor.

25 Nisan Perşembe günü ise haftanın en sıcak günü olacak. En düşük sıcaklığın 19 derece, en yüksek sıcaklığın ise 29 derece olması bekleniyor. Nem oranı önemli ölçüde düşecek ve %33 ile %58 arasında değişecek. Rüzgarın hızı yine saatte 21 kilometre olacak.

Haftanın son iş günü olan 26 Nisan Cuma günü ise havada bir değişiklik bekleniyor. Gök gürültülü sağanak yağışın tahmin edildiği günün en düşük sıcaklığı 19, en yüksek ise 22 derece olacak. Nem oranının yükselerek %45 ile %83 arasında olması ve rüzgarın saatte 24 kilometre hızla esmesi öngörülüyor.

Bu hafta Trabzon'da baharın tüm renklerini göstermesi beklenirken, hafta sonu için plan yapanların Cuma gününe dikkat etmeleri gerekiyor. MGM'nin tahminlerine göre, yağmurlu ve serin bir gün geçirilmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber