Trabzon’da yayla eziyeti! Kadıralak yolunda kalan araçlara susuzluk da eklendi

Trabzon’da Kadıralak yaylasını ziyaretine giden vatandaşların tatili eziyete dönüştü.

Trabzon’da yayla eziyeti! Kadıralak yolunda kalan araçlara susuzluk da eklendi

Trabzon’un Tonya ilçesine Bağlı Kadıralak yaylası mavi yıldız çiçekleri ile dünyaca ünlü hale geldi.

Trabzon il Kültür ve turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen Turizm haftası etkinlikleri kapsamında, turizm sektör temsilcileri Kadıralak Yaylası’nda dıoğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

kadiralak.jpeg

Basın mensuplarının da davet edildiği etkinlik bugün gerçekleşti.

Yaylaya ulaşımın Trabzon Büyükşehir belediyesi araçlarıyla sağlandığı etkinlik yolların bozuk olmasıyla eziyete dönüştü.

Otobüslerin yayla yollarında bazı bölgelerde zorlukla, bazı bölgelerde ise hiç ilerleyemediği görüldü. Ayrıca dar yollar nedeniyle araçların karşılıklı geçişleri de başka bir sorun olarak göze çarptı.

kadiralak3.jpeg

Ziyaretçilerin tek karşılaştığı sorun ulaşım değildi. Yaylaya ziyaret eden vatandaşlar cami ve tesislerde su temin edememekten ve cep telefonlarında yaşanan iletişim probleminden şikayet ettiler.

Doğal güzellikler ile bir nebze teselli bulan vatandaşlar, yol ve su sorununun giderilmesi gerektiğini belirtip Tonya Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundular.

kadiralak2.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber