Trabzon’da o mahalleler Pazar gününe elektriksiz giriyor! 3 Mart Pazar Trabzon elektrik kesintileri

Trabzon’da bazı mahalleler, bugüne (3 Mart Pazar) elektrik kesintileriyle başlayacak.

Trabzon’da o mahalleler Pazar gününe elektriksiz giriyor! 3 Mart Pazar Trabzon elektrik kesintileri

Trabzon’da bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak.

Trabzon'un çeşitli mahallelerinde yaşanacak bu kesintiler, yatırım, işletme ve altyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek. Ortahisar, Yomra, Çarşıbaşı, Çaykara ve Arsin ilçelerindeki birçok mahalle, belirlenen saatler arasında elektriksiz kalacak.

Ortahisar ilçesindeki Kaymaklı, Sanayi, Değirmendere, Bulak, 2 Nolu Beşirli, 1 Nolu Beşirli, 2 Nolu Erdoğdu mahallelerinde 08:30 ile 15:30 saatleri arasında yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Aynı ilçede, Çukurçayır ve Yeşilce mahallelerinde de 09:00 ile 16:00 saatleri arasında benzer çalışmalar planlanıyor.

Yomra ilçesinin Yalıncak ve Kaşüstü mahallelerinde 09:00 ile 14:00 saatleri arasında altyapı çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Çarşıbaşı ilçesinde ise Burunbaşı, Büyükdere, Merkez, Salova, Kerem, Fenerköy mahallelerinde 09:00 ile 16:00 saatleri arasında işletme çalışmaları yapılacak.

Ayrıca Çarşıbaşı ilçesinin Çambaşı, Taşkıran, Uzungöl, Taşlıgedik, Köknar, Köseli, Demirli, Şekersu, Işıklı, Şahinkaya, Çamlıbel, Koldere, Yaylaönü, Çayıroba, Derindere, Arpaözü, Demirkapı, Eğridere, Maraşlı, Aşağıkumlu, Ataköy, Kabataş, Güney, Akdoğan, Taşören, Kayran, Soğanlı, Zincirlitaş, Merkez, Bölümlü, Ulucami, Yeşilalan, Kondu, Gülen, Cumapazarı, Yenicami, Baltacılı, Çalışanlar, Ormancık, Taşçılar, Yenice, Akköse, Günebakan, Tüfekçi, Çataldere, Çayırbaşı ve Erenköy mahallelerinde 09:00-10:00 saatleri arasında elektrik kesintileri meydana gelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber