Trabzon'da mülteci kampı yapılıyor

TRABZON – Valiliğin yapmış olduğu toplantıda kentte bulunan mülteciler için kamp yapılması kararlaştırıldı. Kampın toplanma merkezi olarak kullanılması amaçlanacak. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Turgay Şahin'in mü

Trabzon'da mülteci kampı yapılıyor

TRABZON – Valiliğin yapmış olduğu toplantıda kentte bulunan mülteciler için kamp yapılması kararlaştırıldı. Kampın toplanma merkezi olarak kullanılması amaçlanacak. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Turgay Şahin'in mülteci sorununu belirtmesi üzerine Zabıta Müdürü Ömer Aydın, "Trabzon Valiliğinde son olarak bu konuyla ilgili toplantı yaptık.

Bunun esas sorumluluğu Göç İdaresinde. Bize toplansın desin biz toplarız. Büyükşehir ile ortaklaşa çalışma yapıyoruz. Emniyet daha ağırlıklı o konuda. Bizim yapacağımız bir şey yok. 450 kişi biz belediye imkânları ile gönderdik. Valilikte yapılan toplantıda bunlara toplama merkezi yapılması için bir öneri de getirildi. Belediyemizin tek başına yapacağı bir nokta değil. Trabzon'da yapılması açısından görüş birliğine varıldı."ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber