Trabzon’da Kursiyerler teknik firma ziyaretlerine katıldılar

Trabzon'da “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destek Programı (NEETPRO)" Kursiyerler teknik firma ziyaretlerine katıldılar.

Trabzon’da Kursiyerler teknik firma ziyaretlerine katıldılar

“Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destek Programı (NEETPRO), NEET’ler Pazara Erişiyor” Projesi kapsamında teknik geziler gerçekleştirildi.

trabzonda-kursiyerler-teknik-firma-ziyaretlerine-katildilar.webp

TC. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destek Programı (NEETPRO) ” Hibe Programı kapsamında Trabzon Ticaret Borsası koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliği ile yürütülmekte olan projede eğitimlerin tamamlanmasının ardından kursiyerlerin iyi ve yenilikçi uygulamaları yerinde görmelerine yardımcı olmak amacıyla firmalara teknik geziler düzenlendi.

trabzonda-kursiyerler-teknik-firma-ziyaretlerine-katildilar-001.webp

Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Akçaabat’ta gıda üretimi yapan tesisleri gezen iş sahibi olmak isteyen kursiyerler Yomra, Arsin, Araklı, Sürmene ve Of bölgesinde de fındık ve çay fabrikalarını gezerek üretimler hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Teknik geziler sayesinde kursiyerler gelecekte, olası çalışma ortamlarını görme ve istihdam edilmeleri halinde karşılaşabilecekleri ortam hakkında fikir sahibi olma fırsatı da yakalamış oldular.

trabzonda-kursiyerler-teknik-firma-ziyaretlerine-katildilar-002.webp

trabzonda-kursiyerler-teknik-firma-ziyaretlerine-katildilar-003.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber