Trabzon'da ikinci kattan atlayarak kaçmaya çalıştı! JASAT timlerine yakalandı

Trabzon'da 10 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan şahıs JASAT timleri tarafından yakalandı.

Trabzon'da ikinci kattan atlayarak kaçmaya çalıştı! JASAT timlerine yakalandı

Trabzon'da 10 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yapılan operasyon neticesinde yakalandı.

Trabzon, Arsin İlçesi Güneyce Mahallesinde, çeşitli suçlardan hakkında 10 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunması nedeniyle, bir yıldır yakalanmamak için taktikler geliştiren, bölgenin coğrafi yapısı ve hava koşullarından faydalanarak, peşine düşen Jandarma’dan daha önce defalarca kaçmayı başaran A.Y. (44/E), bu defa Jandarma’nın JASAT Timlerinden kaçamadı.

1 Mart 2024 sabahı, Arsin İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT ekipleri, A.Y.’nin bulunduğu belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Bu sefer hazırlıksız yakalanarak jandarmayı karşısında gören A.Y., bulunduğu evin ikinci katından atlayarak orman içinde izini kaybettirmeye çalışsa da, jandarmaya yakalandı.

Cezaevine girmeden önce hastaneye götürülen A.Y.’nin, atladığı sırada beli kırıldığı tespit edilerek Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ameliyata alınan A.Y.’nin mahkum koğuşunda tedavisine devam ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber