Trabzon'da emniyetten geniş çaplı müdahale! 7 şahıs yakalandı

Trabzon'da büyük narkotik operasyonu düzenlendi. 7 şüpheli yakalandı.

Trabzon'da emniyetten geniş çaplı müdahale! 7 şahıs yakalandı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, gerçekleştirilen başarılı narkotik operasyonlarının detaylarını basın bildirisi ile paylaştı.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, Orta Mahalle ile Gülbaharhatun Polis Merkezi Amirlikleri ve diğer ilgili birimlerin katılımıyla Taksim Şehit Akın Çelebi Polis Merkezi Amirliği koordinesinde yürütülen operasyonlar sonucunda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şahıslara yönelik baskınlar düzenlendi.

Operasyonlarda 72,60 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 4,95 gram kubar esrar, 4,97 gram skunk, 1,64 gram metamfetamin, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör ve 14 adet fişek ele geçirildi.

Yapılan baskınlar sonucunda 7 şüpheli yakalandı.

Şahıslar hakkında 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama' suçundan TCK 188 kapsamında adli tahkikat başlatıldı.

Trabzon Emniyet Müdürü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Zehirle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir," ifadelerini kullandı ve halkın huzuru için bu tür operasyonların aralıksız süreceğinin altını çizdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber