Trabzon'da belediye başkanından flaş çıkış! Koray Aydın'ı desteklediğini açıkladı

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti'deki Genel Başkanlık yarışında desteklediği adayı açıkladı.

Trabzon'da belediye başkanından flaş çıkış! Koray Aydın'ı desteklediğini açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Nisan'da yapılacak seçimli Olağanüstü Genel Kurultay'da aday olmayacağını açıkladı. Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıklaması sonrası İYİ Parti'de 4 isim adaylığını açıkladı.

İYİ Parti'de şu ana dek Genel Başkanlık için adaylığını açıklayan isimler Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın, Mehmet Tolga Akalın ve Günay Kodaz oldu.

Bıyık: "Desteğimiz sonuna kadar sizinle"

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Meral Akşener'e emekli için teşekkür ederken, "Karadeniz'de, Yomra'da her zaman bir eviniz ve kardeşiniz var, bunu unutmayın" ifadelerini kullandı.

Başkan Bıyık, daha sonra yaptığı açıklamada ise Genel Başkan Adayı olduğunu açıklayan Koray Aydın'a desteğini açıkladı.

Mustafa Bıyık'ın açıklaması şu şekilde;

"Memleketinizin ve doğduğunuz ilçenin belediye başkanı olarak sizinle birlikte partimizin, ülkemizin ve ilçemizin geleceği için çok güzel işler yapacağımıza inanıyor, desteğimizin sonuna kadar sizinle olduğunu bilmenizi istiyor, başarılar diliyorum."

biyik-destek-acikladi.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber