Trabzon'da 9 kaçak şüpheli yakayı ele verdi

Trabzon'da çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı.

Trabzon'da 9 kaçak şüpheli yakayı ele verdi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimlerin koordineli çalışması, aranan suçluların yakalanmasında büyük bir başarıya imza attı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği, Havalimanı Şube Müdürlüğü, Akçaabat, Araklı, Yomra İlçe Emniyet Müdürlükleri ve Taksim Şehit Akın Çelebi Polis Merkezi Amirliği'nin ortak operasyonları neticesinde, çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 9 şahıs yakalandı.

Operasyonda, bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ü.Y., silahla tehdit suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası alan A.Ö.Ö., vergi usul kanununa muhalefet suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan A.S., kasten yaralama suçundan 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan E.T., kadına karşı basit yaralama ve kasten yaralama suçlarından aranan A.İ. ve Ş.S., tehdit suçundan H.Ç., basit yaralama suçundan H.D. ve bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan Ö.Ö. isimli şahıslar, suçlarından dolayı cezaevine gönderildi.

Emniyet güçleri, yaptığı açıklamada toplumun güvenliğinin her zaman en önemli öncelikleri arasında yer aldığını ve bu tür operasyonların devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber