Trabzon Tiflis uçuşları için işte hedeflenen tarih!

Trabzon ile Tiflis arasında başlaması planlanan uçak seferleri için planlanan tarih belli oldu.

Trabzon Tiflis uçuşları için işte hedeflenen tarih!

Trabzon ile Gürcistan’ın başkenti Tiflis arasında başlaması planlanan Uçak seferleri için öngörülen tarih belli oldu.

Haber61’e açıklamalarda bulunan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi görüşmelerin devam ettiğini ve anlaşmaya varmak için çalıştıklarını belirterek, “anlaşma sağlanırsa Ağustos’un ilk haftası seferler başlayacak” dedi.

ttso-baskan-erkut-celebi.jpg

Çelebi, “Sağlı turizmi ile ilgili Azerbaycan’dan başlattık, Gürcistan Batum çalışıyoruz. Tiflis’te de 70 kişilik uçak var. Garanti yolcu istiyorlar. Ama biz veremeyeceğimizi söyledik. Anlaşmaya varmaya çalışıyoruz. Biz uçağın dolacağını düşünüyoruz. Yatırımcı da risksiz çalışmak istiyor. Halledersek Ağustos’un ilk haftası başlayacağız. Beklenti noktasında Azerbaycan heyeti ağırlamıştık burada onlar hasta göndermeye başladılar. Onlardan baya verim elde ettik. Bu işler başlayana kadar zor olur ama başladıktan sonra kolay olur.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler