Trabzon Ramazan pidesi fiyatları! 2024 Ramazan pidesi fiyatı

Türkiye genelinde belirlenmesinin ardından Trabzon ramazan pidesi fiyatları ne kadar oldu?

Trabzon Ramazan pidesi fiyatları! 2024 Ramazan pidesi fiyatı

11 Mart 2024 Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde, gıda fiyatlarında hereketlilik yaşanıyor. Fiyatı en çok merak edilen ürün ise ramazan pidesi oldu.

Türkiye Fırıncılar odası tarafından yapılan açıklamada Ankara ve İstanbul’da Ramazan pidesi Fiyatlarının belli olduğu görüldü.

Yapılan açıklamaya göre bu iki ilde Ramazan pidesi fiyatlarının 250 gram 15 TL, 300 gram ise 18 lira olduğu görüldü. Bu fiyatlar geçen yıla göre yüzde 80 artışın olduğunu gösterdi.

Trabzon 2024 Ramazan pidesi fiyatları ne kadar oldu?

2024 yılı Ramazan ayı öncesinde pide fiyatları konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fırıncılar odası tarafından ne kamuoyuna ne de fırıncılara bir bilgilendirme yapılmadı.

Geçen yıl 500 Gram sade ramazan pidesi 14 TL, 500 gram susamlı pide ise 15 TL olarak belirlenmişti.

Türkiye fırıncılar odasının yaptığı yüzde 80 zam ve Trabzon’da ekmeğe yapılan yüzde 100 zam sonrasında Trabzon Ramazan Pidesi fiyatının 56 TL civarında olması ihtimaller dahilinde.

Fırıncılar Odası’nın konu hakkında yapacağı açıklama bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber