Trabzon'da iftar sofrası Maçka'da kuruldu

Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Maçka’da kuruldu

Trabzon'da iftar sofrası Maçka'da kuruldu

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin halk iftarları uygulaması aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası dün akşam Maçka ilçesinde kuruldu. İlçe merkezinde gerçekleştirilen iftar programında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, kamu kurumları ve STK’ların temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar hazır bulundu.
 
Gecede katılımcılara hitap eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İstanbul’da yaşanan terör saldırısına değinirken, “Bildiğiniz gibi bu katiller hiçbir günahı olmayanları katlettiler. Terör Belçika’da, Fransa’da olduğu gibi bizim memleketimizi zorluyor. O bakımdan bu mücadeleyi sürdüren asker ve polislerimize dua edelim. Allah Teâlâ (c.c.) onlara güç kuvvet versin” dedi.
 
Başkan Gümrükçüğlu, “Biz bir şeyler yapabiliyorsak sizlerin desteği, hepimizin beraber çalışmasıyla yapabiliyoruz. Ne yapıyorsak sizin eserinizdir. Gece gündüz sizin hizmetkârlığınızda bulunmak, milletin hizmetkârı olmak bizim için rütbelerin en büyüğüdür. Ne yapılmışsa bu güzel birlikteliğin eserdir. Allah’ın (c.c.) izniyle hepimiz bir ve beraber Maçka’mızı daha güzel noktalara getirmiş olacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.
 
BÜYÜKŞEHİR MAÇKA’YA BÜYÜK YATIRIM YAPIYOR

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ise Başkan Gümrükçüoğlu’na Maçka’da yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinin Maçka’ya büyük yatırımlar yaptığını ifade eden Koçhan, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Trabzon’un ilçelerinde en çok destek olduğu ilçe Maçka’dır. Maçkalıların bunu bilmesini istiyorum. Bu yıl 4,5 trilyonluk beton ve 4,5 trilyonluk asfaltlama ile sadece yollarımıza 9 trilyonluk yatırım yapıyor. Bunun yanında TİSKİ yatırımları var. İçme sularımız ve altyapımızda Büyükşehir’e emanet. Hiçbir zaman desteğini Maçka’dan esirgemeyen ağabeyimiz, Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber