Trabzon da adaylıktan çekilen belediye başkan adayından ilk açıklama " Partimi zor durumda bırakmamak için...."

İYİ Parti Beşikdüzü Belediye başkanı adaylığından çekilen Serkan Dübüş'ten ilk açıklama geldi.

Trabzon da adaylıktan çekilen belediye başkan adayından ilk açıklama " Partimi zor durumda bırakmamak için...."

İYİ Parti'de daha önce Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Serkan Dübüş adaylıktan çekilmişti.

Serkan Dübüş adaylıktan çekilmesinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Beşikdüzü Belediye Başkan adaylık sürecine ilişkin tarafımızca başvurular yapılmıştır. Ancak kanun boşluklarından faydalanmak suretiyle seçimi kazanma durumumuzda ilçemize ve partimize yapılabilecek herhangi bir olası kumpasa maruz kalmamak için, ilçemizi ve partimizi zor bir durumda bırakmamak adına, ilçemin geleciğini düşünerek görmüş olduğum önem ve lüzum üzerine belediye başkanlığı adaylığından çekiliyorum.

Partimizin yeni belediye başkan adayımız Fuat Gözaçan olmuştur. Fuat Gözaçan başkanıma hayırlı olsun dileklerimi ileterek üstün başarı diliyorum. Başkan adayımız Fuat Gözaçan ve çok değerli meclis üyesi adaylarımızla bir bütün halinde planlı ve programlı olarak ekip çalışmasıyla sahada olacağız. Bu yeni süreç bizleri daha fazla güçlendirmiştir. Yapacağımız çalışmalarda motivasyonumuzu artırmıştır. 1 Nisan sabahında Beşikdüzü İlçemizde güneşi hep birlikte göreceğiz.

Beşikdüzü’müzü İYİ belediyecilikle tanıştıracağız. Adaylık sürecimde şahsıma göstermiş olduğunuz yüksek teveccühünüz ve ilgilerinizden dolayı ve de dualarını esirgemeyerek yanımda olan kıymetli hemşehrilerime, büyüklerime, küçüklerime, dostlarıma ve Beşikdüzü’müzün değerli gençlerimize ayrı ayrı çok teşekkür ederek selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Destek olan veya olmayan herkesten Allah razı olsun. Gönüllerimiz daima birlikte olmaya devam edecektir. Güzel ilçemizin sakinlerine en kalbi sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Teşekkürler Beşikdüzü’m”

Ne olmuştu?

31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala Trabzon'da siyasi partilerde hareketlilik sürüyor.

İYİ Parti'de daha önce Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Serkan Dübüş adaylıktan feragat etti. Dübüş'ün yerine, Fuat Gözaçan Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

İYİ Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adaylığı için Serkan Dübüş’ün adaylığını açıklamıştı. Ancak mücbir sebeplerden dolayı Serkan Dübüş belediye başkan adaylığından feragat ettiğini açıkladı. Dübüş’ün yerine Fuat Gözaçan İYİ Parti’nin yeni belediye başkan adayı oldu.


İlçe binasında yapılan açıklamaya Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, İl Başkanı Fatma Başkan, Beşikdüzü ilçe başkanı Refik Ülken, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler