Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde yeni atamalar!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde yeni atamalar gerçekleşti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde yeni atamalar!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası göreve başlayan Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yönetim ekibini şekillendirmeye devam ediyor. Genç, daha önce iki Genel Sekreter Yardımcısı belirlemişti ve bugün yapılan yeni bir atama ile bu sayı üçe çıktı.

Yeni atama, Başkan Genç'in Ortahisar Belediyesi döneminden beri Özel Kalem Müdürlüğü görevini sürdüren Hasan Selim'i Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına taşıdı. Selim'in yerine ise, AK Parti'nin eski Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali getirildi ve Küçükali, Başkan Genç'in yeni Özel Kalem Müdürü oldu.

Bu son atama ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin üst yönetiminde yer alan Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Göktaş, Erdoğan Beder ve Hasan Selim olarak belirlenmiş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler