Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Haber61’i ziyaret etti! Yapmak istediği ilk 3 projeyi açıkladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Haber61'e ziyarette bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin sonrasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Avukat Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla Haber61’i ziyaret etti.

Başkan Genç, Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergün Hardaloğlu, Haber Müdürü Okan Çıtlak ve Emrah Paça ile bir araya gelerek, “Haber61 ailemizin de bayramını tebrik ediyorum, buradaki bütün çalışan arkadaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Seçim sürecindeki gayretiniz, halkımıza haberleri ulaştırma konusundaki çalışmalarınıza teşekkür ediyoruz. Ve yine bütün hemşerilerimizin de Ramazan Bayramı'nı kutluyorum, hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.” dedi.

baskan-genc-haber61i-ziyaret-etti.webp

“HİZMET DÖNEMİNE 'BİSMİLLAH' DİYEREK BAŞLADIK”

Okan Çıtlak’ın sorularını yanıtlatan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Ben öncelikle Trabzon halkına çok teşekkür ediyorum. Kıymetli hemşehrilerimiz iradelerini yarıdan fazlası bize tevdi ettiler ve güçlü bir destekle Belediye Başkanı olarak seçildik. Bundan dolayı, bu şehrin bir evladı olarak mutluyum, gururluyum; ama aynı zamanda bu iradenin bana büyük bir sorumluluk yüklediğinin de bilincindeyim. Dolayısıyla, şimdi yeni bir hizmet dönemine 'Bismillah' diyerek başladık. Tatil olmasına rağmen vazifeye başladık. Yeni dönemde halkımıza söz verdiğimiz projeleri adım adım hayata geçirmek için büyük bir gayretin içerisinde olacağız. İşimiz çok, ama bu işleri yapabilecek birikime sahibiz. İki dönem Belediye Başkanı olarak deneyimimiz var. Kaynaklarımızı iyi kullanarak, Ankara'daki Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bütün bu hizmetleri şehrimize kanalize edebilecek, bakanlarımız ve milletvekillerimizle el ele vereceğiz. Bu güzel şehrimize hizmet etmenin şerefini ve onurunu hep beraber yaşayacağız inşallah.” dedi.

baskan-genc-haber61i-ziyaret-etti-1.webp

“HAFİF RAYLI SİSTEM, GÜLCEMAL VE SANAYİ SİTELERİ…”

Trabzon ile ilgili hayata geçirmek istediği, önemli gördüğü üç projeyi anlatan Başkan Genç, “Ben öne çıkan üç konumuzu zaten proje tanıtım toplantımızda da hemşehrilerimle paylaştım. Şehrimizde bir beklenti var, raylı sistemle ilgili. Hafif raylı sistemle ilgili birinci sıraya bunu yazdık. Çünkü Trabzon'un mutlaka hem trafik yoğunluğunu izale edecek, hem de trafiği daha hızlı ve ulaşım erişimini daha hızlı sağlayacak bir projeye ihtiyacı var. Ayrıca, şehrimize bir vizyon katacak. Samsun'da var, Trabzon'da yok; bunu kabul etmiyorum. İstanbul'da olduktan sonra Anadolu'da önce Trabzon'da olmalı. Bunu ben, bu şehri seven bir evlat olarak, şehrimize süratle kazandırmak istiyorum. Bu, çalışacağım işlerden bir tanesi olacak. Bir diğer önemli konu ise Gülcemal projesi, sahil bandındaki alanımızı şehre kazandırmak istiyoruz. Bir diğer konumuz da sanayi sitelerimizin dönüşümü; Değirmendere vaadimiz var. Orada 5 tane küçük sanayi sitemiz var ve esnaflarımız gayri sıhhi şartlarda çalışıyor. Bu dönüşümü süratle yapmak istiyoruz. Yani bu üç temel iş, benim sene, ay, gün, saat çalışacağım ve zihnimde sürekli takip edeceğim işlerden olacak. Trabzon'umuzda paylaştığımız diğer projelerle de adım adım ilgileneceğiz." Şeklinde konuştu.

Ramazan Bayramı programı ile ilgili konuşan Başkan Ahmet Metin Genç, “yarın birinci günümüz. Yarın valiliğimizin programı, şehitlik ziyareti, sabah bayram namazından sonra bir teamül olarak kendi personelimizle beraber bir kahvaltı programımız var ve valimizin programına iştirak edeceğiz. İkinci gün ise dini bayramlar nedeniyle Trabzon Belediyesi'nde daha önce olduğu gibi, inşallah bu dönemde de saat 11'de başlayacak bayramlaşma programımız var. Bakanımız da teşrif edecek, sayın valimiz, milletvekillerimiz ve halkımızla bayramlaşacağız, belediye binamızda. Bu Atapark yerleşkesinde. Onun dışında, saat 13.30'da da partimizin bayramlaşması var, oraya da iştirak edeceğiz. Bunun dışında, baromuz, Trabzonspor'umuz, yani 2-3 gün boyunca kurumlarımızın bayramlaşmalarına katılacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber